Retourneren

Retourneren

Als u niet tevreden bent met de artikelen die u in onze winkel koopt, geven we u graag de artikelen binnen 30 dagen na de oorspronkelijke verzenddatum terug. Zorg ervoor dat u het niet draagt ​​of aanpast.

Het prijskaartje moet ook aan het artikel worden toegevoegd en u moet een ontvangstbewijs of factuur tonen. In aanmerking komende retourzendingen worden bijgeschreven op uw oorspronkelijke bod of cadeaubon. Nadat het artikel is geretourneerd, wordt het niet onmiddellijk teruggekocht. Je kunt het per post retourneren.

We behouden ons het recht voor om het aantal personen te weigeren of te beperken waarvan we geloven dat ze wederverkoopitems kunnen kopen. Elke distributeur wordt beschouwd als de uiteindelijke distributeur of bulkkoper en krijgt geen enkele omwisseling of retour. Onze terugkeerfilosofie is eerlijk en redelijk met onze klanten en we willen dat onze klanten eerlijk en redelijk zijn voor ons. In zeldzame gevallen zijn wij van mening dat klanten oneerlijk tegenover ons zijn, of vaak onze terugbetalingsmethoden misbruiken of ongewoon hoge rendementen hebben.

Deze omstandigheden kunnen er uiteindelijk toe leiden dat we niet langer in staat zijn om diensten aan deze klanten te leveren.

* Let op: Alle retouradressen zijn gespecificeerd, neem dan contact met ons op voordat u terugkeert.

Als de klant het adres moet retourneren, neem dan contact op met onze klantenservice om hulp te krijgen bij het inruilen of retourneren.

Ons standaardbeleid, vervanging is gratis. We hopen dat u weer naar onze winkel komt, of u nu op zoek bent naar de juiste maat, breedte, kleur of stijl, of een heel ander product. Keuzes zijn schoenen, kleding, tassen en accessoires.

Return is ook heel eenvoudig. Als u ervoor kiest om een ​​teruggave te retourneren, moet het artikel binnen 30 dagen na de aankoopdatum worden geretourneerd, maar tijdens de feestdagen geven we u een geschenk tot 30 dagen na de datum van aankoop. Items moeten ongedragen zijn, inclusief alle originele labels. Alle verpakkingen moeten worden meegeleverd, inclusief originele schoenendozen. We zullen u een prepaid verzendlabel voor elk artikel geven (niet van toepassing op artikelen die worden verzonden vanaf APO / FPO-locaties of buiten de VS 50-staten). Items moeten altijd worden teruggestuurd.

Niet de fabrikant. Restituties worden verwerkt via de originele betaalmethode binnen 5 werkdagen na ontvangst van ons magazijn. Helaas kunnen we geen versnelde verzendkosten die aan uw oorspronkelijke bestelling zijn toegevoegd, terugbetalen. Credits kunnen 2 tot 10 werkdagen extra duren om naar uw account te worden geboekt, afhankelijk van uw creditcard.