Over ons

Over ons

KledingTrend is een online winkel die in 2012 is gestart. Van de verkoop van modekleding, schoenen, tassen en andere kledingaccessoires. In 2018 breidde KledingTrend de verscheidenheid aan artikelen in online winkels uit om de meeste kleding, schoenen, hoeden en handtassen te dekken.

Op dit moment staat KledingTrend op het punt goedkope kleding, schoenen, tassen en meer modieuze nieuwe producten online te verkopen. We zoeken voortdurend naar trends in productbronnen die uniek, van hoge kwaliteit, praktisch en universeel aantrekkelijk zijn. Onze missie is om onze klanten de beste online winkelervaring te bieden.

OVER ONZE SERVICE:
1. 100% beveiligde website
2. Beste kwaliteit voor alle producten
3. Snelle levering van 2-3 dagen
4. Meer dan 5.000.000 tevreden klanten
5. 14 dagen geld-terug-garantie
6. 30 dagen vervangingsgarantie
7. 100% garantie op de prijsmatching

We hebben de gunst van talloze consumenten gewonnen met ons unieke ontwerp en producten van hoge kwaliteit. We waarderen de relatie met elke klant, dus ons professionele klantenserviceteam is er om te helpen. Terwijl we doorgaan met het toevoegen van nieuwe producten, zijn al onze medewerkers volledig opgeleid in de nieuwste trends en producten. Er is een speciale live chatservice beschikbaar voor al uw vragen, zodat u direct antwoord krijgt. Uw tevredenheid is altijd onze topprioriteit.